BONUKSIA VALUUTANVAIHDOSTA JA POLTTOAINEOSTOKSISTA

HR Card on bonuskortti, jonka tarkoituksena on tuottaa asiakkaillemme etuja valuutanvaihtopalveluista Suomessa ja polttoaineostoista Venäjällä.

HR CARD

Bonuksen kertyminen

Kortille kertyy bonuspisteitä valuutan vaihdon yhteydessä HREX-valuutanvaihtopisteissä Suomen puolella sekä ostettaessa polttoainetta tietyiltä huoltoasemilta Venäjän puolella. Huom! Bonuspisteitä voi käyttää huoltoasemilla vain käteisellä maksettaessa.

Bonuksen käyttäminen

Kertyneitä bonuspisteitä voidaan käyttää ostettaessa polttoainetta tietyiltä huoltoasemilta Venäjän puolella.
1 bonuspiste = 1 rupla.

Kortin hakeminen

HR Card -korttia voi hakea asiakaspalvelupisteistä saatavalla lomakkeella, jolloin kortin saa heti mukaansa ja pääsee saman tien käyttämään sen etuja. Kortti avataan asiakkaan nimissä, minkä vuoksi hakijan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.
Kortti on mahdollista tilata myös tämän nettisivun kautta täyttämällä hakemus ja lähettämällä se meille. Käsittelemme korttihakemukset välittömästi ja postitamme kortin samana työpäivänä veloituksetta. Uusi kortti ei edellytä lisäaktivointia, vaan se on heti käytettävissä.

Kortin katoaminen

Jos kortti katoaa, on tärkeää sulkea se välittömästi. Kortin voi sulkea lähettämällä meille katoamisilmoituksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa tai soittamalla numeroon +358 50 3080 999 arkisin
klo 10.00–16.00.
Katoamisilmoitukset käsitellään arkisin klo 10.00–16.00, ja kortin sulkemisesta ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse.Kadonneelle kortille kertyneet bonukset siirretään uudelle kortille. Uudesta kortista veloitetaan 5 €.