LUOTTOTANKKAUS EDULLISESTI, KÄTEVÄSTI JA TURVALLISESTI

HR-TANKKAUSLUOTTO kortilla voit ostaa polttoainetta tietyiltä huoltoasemilta Venäjän puolella. Sinun ei tarvitse huolehtia ruplien määrästä lompakossasi – täytä tankki edullisesti ja maksa vasta jälkikäteen.
Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa, 10 pv netto.

HR CARD

Kortin hakeminen

HR-TANKKAUSLUOTTO korttia voi hakea asiakaspalvelupisteistä saatavalla lomakkeella. Kortti avataan asiakkaan nimissä, minkä vuoksi hakijan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.
Kortti on mahdollista tilata myös tämän nettisivun kautta täyttämällä hakemus ja lähettämällä se meille.
Hakemuksen käsittely kestää muutaman päivän, ja sen aikana tarkistetaan myös hakijan luottotiedot. Korttia ei myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Kortin katoaminen

Jos kortti katoaa, on tärkeää sulkea se välittömästi. Kortin voi sulkea lähettämällä meille katoamisilmoituksen täältä sivilta mihin vuorokaudenaikaan tahansa tai soittamalla numeroon +358 50 3080 999 arkisin klo 10.00–16.00.
Katoamisilmoitukset käsitellään arkisin klo 10.00–16.00, ja kortin sulkemisesta ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse.Uudesta kortista veloitetaan 5 €.

Laskutus

Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa. Lasku lähetetään asiakkaan valinnan mukaan postitse kotiosoitteeseen tai sähköpostilla.
Polttoaineen hinta muunnetaan ruplista euroiksi HREX-valuutanvaihdon kurssin mukaan. Maksuehdot: 10 pv laskun päiväyksestä.